Päivitetty 4.5.2018

Rekisterinpitäjä

Jarkko Ilomäki
Postiosoite Suomessa:
Opiskelijankatu 22 B 21
33720 Tampere, Suomi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jarkko Ilomäki
Postiosoite Suomessa:
Opiskelijankatu 22 B 21
33720 Tampere, Suomi
asiakaspalvelu@arcologodesign.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Jarkko Ilomäen asiakasviestintään ja muuhun asiakassuhteen hoitamiseen, markkinointiin, hallintaan, kehittämiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen ja personointiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja suunnittelemiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta saatamme myös lähettää sinulle kohdennettuja markkinointi- ja asiakasviestejä. Mikäli et kuitenkaan halua saada meiltä viestejä, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta Jarkolle.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja kaikista rekisteröidyistä:

  • Nimi
  • Yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite)
  • Yritys
  • Yrityksen yhteystiedot
  • Tilauksen tiedot
  • Tiedot markkinointikiellosta
  • Markkinointia ja myyntiä edistävät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet
  • Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itse toimittanut Jarkolle sivuston yhteydenottolomakkeilla, tilauslomakkeella tai sähköpostilla.

Tiedot rekisteröidään verkkokauppa-ohjelmistoon. Tämän lisäksi Jarkko käyttää uutiskirjeissään MailChimp –palvelua, jonka myötä tietoja saatetaan säilyttää EU:n ulkopuolella. MailChimp noudattaa EU-U.S. Privacy Shield Framework -säädöksiä (privacyshield.gov/list) . Palvelun tietosuojasta tarkemmin: mailchimp.com/legal.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin henkilötiedot koostetaan henkilöltä itseltään, rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, verkkosivuston avulla kerätyistä tiedoista, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Jotta voisimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen, saatamme joutua siirtämään tai luovuttamaan tietojasi yhteistyökumppaneillemme palvelun toteuttamisen edellyttämissä rajoissa. Tilauksien toimituksen mahdollistamiseksi Jarkko luovuttaa mm. seuraavat tiedot asiakkaasta tarvittaville tahoille: Yrityksen nimi, vastaanottajan nimi, osoite, sisäänpääsykoodi ja puhelinnumero. Jarkko voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle mm. tietojen teknisen ylläpidon ja käsittelyn toteuttamiseksi yhteistyökumppaneiden toimesta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään tietojärjestelmissä, jotka ovat teknisin keinoin suojattuja. Ainoastaan Jarkolla on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin ja häntä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröity voi pyytää tietojensa tarkastusta ja/tai korjausta ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön rekisteriä koskevissa asioissa ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta toimintamme tai lainsäädännön muutoksen niin vaatiessa ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Tämä tietosuojalauseke on voimassa toistaiseksi 1.11.2019 lukien.

Evästeet ja niiden käyttö

Eväste (eli cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoa esimerkiksi selaintyypistä, IP-osoitteesta, liikenteen lähteestä jne.

Käytämme sivustolla evästeitä luodaksemme paremman käyttökokemuksen tarjoamalla käyttäjää kiinnostavaa sisältöä. Evästeiden avulla sivusto myös muistaa siellä aiemmin vierailleen käyttäjän tämän palatessa sivustolle. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksista.

Lisätietoja evästeistä löydät täältä: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html.

Sivustomme käyttämät evästeet

Käytämme sivustolla Google Analyticsia selvittääksemme, kuinka paljon sivustolla on kävijöitä ja mitä kautta kävijät ohjautuvat sivustolle. Käytämme kyseisiä tietoja verkkosivustomme käyttökokemuksen parantamiseen sekä sivuston kehittämistarpeisiin.

Evästeilmoitus

Evästeiden käytön hyväksymistä seurataan evästeilmoituksen käyttämien evästeiden avulla.

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan

Voit muokata evästeiden hallintaa internetselaimen asetuksista. Voit estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Lisää tietoa evästeiden hallinnasta: http://www.aboutcookies.org/